Червень



Червень 2020  

 Система управління мережею нового покоління є ефективною до ядра  Головна тема

  Система управління мережею нового покоління
  є ефективною до ядра


   Формування управління мережею нового покоління при розгортанні мереж, інтегрованих із підключеними пристроями, що використовують відкриті та захищені протоколи, як SNMP, стає настільки ж ефективним та безпечним, як ніколи. Щоб випереджати конкуренцію, PLANET запустила системи управління мережею для централізованого та віддаленого управління всіма розгорнутими пристроями в мережі. Щоб зробити управління масштабованими мережами більш ефективним та безпечним для мережевих менеджерів на підприємствах та галузях, системи управління мережею PLANET розроблені з інтерактивною інформаційною панеллю для огляду станів усіх підключених пристроїв, зручним майстром налаштування для легкої установки, і мають спливаючі повідомлення, щоб повідомляти ІТ-менеджерів про будь-які мережеві аномалії.

   Універсальний контролер мережевого управління PLANET NMS-1000V має сенсорний РКД, передовий дизайн для управління нового поколінням, інтегрований з протоколами PLANET Smart Discovery, MQTT, SNMP та ONVIF, щоб допомогти менеджерам мереж ефективно контролювати до 1024 пристроїв через єдину платформу. NMS-1000V здатний централізовано керувати більш ніж 14 видами мережевих пристроїв, включаючи комутатори, маршрутизатори, медіаконвертери AP, IP-телефони, IP-камери тощо. NMS-1000V також має стильний TFT-РК-сенсорний екран, передню панель IP66 та алюмінієвий корпус. Крім того, користувачі можуть віддалено керувати системою управління мережею через веб-браузер в будь-якому місці та в будь-який час. У цій же серії продуктів, універсальний контролер управління мережевим управлінням NMS-500 пропонує додатковий варіант для гнучкої розгортання, забезпечуючи управління центральною мережею до 512 вузлів. 
   Щоб дізнатися більше про рішення PLANET Network Management, перейдіть за посиланням:
   https://www.planet.com.tw/en/products/network-management/nms-controller


Метро комутатор з 10G Uplink для додатків з великим об'ємом даних, що передаються - PLANET IGS-6325-8T4X: індустріальний DIN-rail L3 керований Ethernet комутатор: 8 портів 10/100/1000T та 4 порти 10G SFP+ (-40~75°C)

PLANET NMS-1000V

PLANET IGS-6325-8T4X

Дивіться відео
(англійською мовою)


Забезпечення мобільності та безпеки мережі за допомогою маршрутизаторів серії PLANET VPN 



  Максимізація ефективності роботи за допомогою універсальної системи управління мережею PLANET


Випробування на водонепроникння
Індустріальний PoE комутатор PLANET ISW-808PT-M12
(видео)

Всього один пристрій з безліччю портів може задовольнити необхідні мережеві потреби - PLANET GS-6320-46S2C4XR: Layer 3 керований комутатор з 48 100/1000Mbps SFP портами, 2 спільними мідними RJ45 портами та 4 10G SFP+ портами

PLANET IMG-2100T

PLANET GS-6320-46S2C4XR


Copyright © 2020 Vector Kiev. All rights reserved.